Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:34:51 GMT

به جای کنایه به قطری‌ها، خودمان را درست کنیم

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۸۱۰۶۹

به جای کنایه به قطری‌ها، خودمان را درست کنیم

به جای اینکه به ورزشگاه‌های خالی قطر کنایه بزنیم، بهتر است ببینم آنها چه ورزشگاه‌هایی برای رفاه همان جمعیت کم خود ساخته‌اند و ما چه ورزشگاه‌هایی برای خیل هواداران خود ساخته‌ایم.

به گزارش ایسنا، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: هر وقت تیم‌های ایران در سطح ملی یا باشگاهی با تیم‌های قطری بازی دارند، گزارشگران تلویزیون برای توجیه شکست‌های احتمالی از دو ملیتی بودن بازیکنان قطری سخن به میان می‌‎آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازی پرسپولیس و السد، مزدک میرزایی بارها به این نکته اشاره کرد که بازیکنان قطری در اصل قطری نیستند.

اشاره کردن به این موضوع تنها و تنها برای اقناع افکار عمومی است تا مردم به این نتیجه برسند اگر ما به قطر یا تیمی باشگاهی از این کشور باختیم به خاطر این بوده که آنها تیمی فرا قطری هستند.

ببیند تنها حدود ۳۰۰ هزار قطری در این کشور زندگی می‌کنند. این یعنی این میزان جمعیت ظرفیت حضور در عرصه‌های مختلف را ندارد و به خاطر همین است ۲ میلیون خارجی در این کشور زندگی می‌کنند.

قطر مانند ما ۸۰ میلیون جمعیت ندارد که بتواند در زمینه‌های مختلف حضور داشته باشد. عقل می‌گوید کشوری که جمعیت کمی دارد برای حضور در عرصه‌های مختلف مجبور است دست خود را به سمت اتباع دیگر کشورها دراز کند.

دیگر زمان آن فرا رسیده است که ما دست از این بهانه برداریم و به جای کنایه زدن به قطری‌ها به خودمان تلنگر بزنیم. به مدیریت خودمان که باعث شده است پرسپولیس از نقل انتقالات محروم شود و استقلال هم با بحران جابه جایی بازیکن روبرو شود.

ما باید به این فکر کنیم چرا در یک لیگ کشور همه تیم‌ها با مشکلات بزرگ و کوچک فرهنگی و مالی روبرو هستند و کسی هم نمی‌تواند برای آن راه حل پیدا کند.

بهتر است سوزنی به خود بزنیم و بپرسیم چرا با وجود این همه سرمایه انسانی، نتوانسته‌ایم استعدادهای نوجوانان و جوانان کشور را شناسایی کنیم تا آنها در مسیر درست زندگی قرار بگیرند.

به جای اینکه به ورزشگاه‌های خالی قطر کنایه بزنیم، بهتر است ببینم آنها چه ورزشگاه‌هایی برای رفاه همان جمعیت کم خود ساخته‌اند و ما چه ورزشگاه‌هایی برای خیل هواداران خود ساخته‌ایم.

قطر با جمعیتی که به اندازه یک شهر کوچک ایران هم نیست، در سال ۲۰۲۲ جام جهانی فوتبال برگزار می‌کند و ما به دلیل فقر امکانات جام ملت‌های آسیا را هم نمی‌توانیم برگزار کنیم.

قطر جمعیت کمی دارد و برای موفقیت کشور و پرچمش، از مردم دیگر کشورها کمک می‌گیرد و ما دارای منابع انسانی غنی هستیم اما از آن استفاده نکنیم. حالا به نظر شما باید قطری‌ها را مواخذه کنیم یا خودمان را به دادگاه ببریم.

دیگر این همه بهانه آوردن برای توجیه شکست‌ها ملال آور شده است. کاش به جای پیدا کردن بهانه، راه‌حلی برای بهتر شدن شرایط کشور پیدا می‌کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تيم ملي فوتبال قطر فوتبال قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع فرزندآوری باید رفع شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال درباره بحث جوانی جمعیت با تأکید بر تهدیدات میانسالی در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

وی با اشاره به اینکه بیش ازبیست سال پیش این صحبت‌ها را می‌شنیده، اما کسی جدی نمی‌گرفته است، گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند. شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که الان در دور و اطراف هر کداممان می‌بینیم که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا ان‌ها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید

بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند. وی با اشاره به اینکه با حرف نمی‌توان کاری از پیش برد نیاز به عمل در جامعه داریم، گفت: بچه که بودم خاطرم است که مرا به ورزشگاه می‌بردند و میگفتند یک وقت حرف بدی نزنی، بچه‌ها بشنوند و یاد بگیرند هنوز این حرف در گوشم است، ما نیاز به قشر کودک و نوجوان همه جا داریم.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که تمایل به ازدواج و فرزند با وجود عدم مشکل مالی ندارند، اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد. با این حال من هر حرفی بزنم کارشناس نیستم و مسئولین در این زمینه اشراف دارند و باید شرایط را بررسی کنند ما تنها از کنار گود می‌توانیم حرفی بزنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم/ کنایه تند مجری تلویزیون به ساترا
  • وزیر کشور در سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(س): وعده صادق حضرت امام در حال تحقق است و ما داریم با چشم خودمان فروپاشی رژیم غاصب صهیونیستی را می‌بینیم
  • کنایه آذری جهرمی به خبرگزاری دولت در مورد کاهش آمار طلاق در کشور: آمارِ دروغ ، دروغِ آماری
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری: برای نشان دادن بغض خود از مسئولان کشور، به تعفن شاهنشاهی پناه آورده
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • عکس‌| کنایه آقای گل استقلالی‌ها به گزارش پیمان یوسفی
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • نکونام: بهترین بوده‌ایم، بهترین هستیم و باید بهترین باشیم
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود